Hurtigt blev der blandet en ny portion mysli som denne gang blev sødet med små stykker tørret dadler.
Lige nu spiser jeg det ovenpå græsk yoghurt sammen med havens frugt og bær.
Der er lige nu en del æbler som falder af træet før de er helt modne.
De bliver skrællet, skåret i skiver og kogt med lidt rørsukker og godt med vaniljepulver.
For noget tid siden faldt jeg over nogle lækre cookies med heksehyl. Jeg har lavet dejen idag og den ligger nu godt i fryseren og skal nok blive bagt i nærmeste fremtid.
Opskriften er fundet på bloggen
http://www.madsymfonien.dk/cookies-med-heksehyl/
Da oliventapenade er et hit blandt vores unge mennesker her i huset, så fik jeg lavet en kæmpe portion af næsten 1/2 kg sorte udstenede oliven. Det er meget let og kræver en blender.
Oliventapenade:
Oliven blendes sammen med
2-4 fed hvidløg
Friskkværnet peber
Frisk timian
Godt med olivenolie
Smages til undervejs og hældes på glas som står koldt.
Oliven er så salt at jeg ikke tilsætter salt.
Så var der tid til en megaopvask og derefter kaffe med squashkage.