Jeg synes bare at der går alt for meget til spilde når man laver juice. Idag har jeg brugt frugtresterne, -pulpen til at komme i boller og muffens. Det smager rigtig godt og al pulpen blev brugt.
24 grove boller:
2 pk gær
4 dl vand
4 dl mælk
2 æg
2 tsk. salt
1 dl rapsolie
4 dl frugtrester/pulp
240 g grahamsmel
220 g rugmel
200 g fuldkorns hvedemel
700 g hvedemel
Det hele røres på maskine og hæver i ca. en time.
Formes med 2 skeer til ca. 24 boller og bager i ca. 20 min. ved 200 grader
30 stk. muffens:
6 æg
200 g rørsukker
2 dl rapsolie
Dette piskes godt sammen.
400 g frugtrester
3 mosede bananer
4 tsk. kanel
6 tsk. bagepulver
200 g fuldkornshvedemel
200 g hvedemel
Røres med æggemassen.
Kommes i muffensforme og bages i ca. 20 min. ved 180 grader.
Dejligt at have i fryseren og lige ved hånden når sulten melder sig.