Glædelig 9. December

Idag er det allerede 9. December og der er ikke særlig længe til jul. Det er min ynglingsmåned, min ynglingstid som jeg skal tage mig meget sammen for ikke, at tyvstarte med. Det er så hyggelig en tid hvor der pyntes op, tændes stearinlys, købes hemmeligheder, laves decembergaver, småkager, julegodter og meget andet. Det er en rigtig hyggemåned og jeg starter altid så småt sidst i oktober. Så henter vi mos og små juletræer i skoven, pynter alle potterne udenfor med mos, fylder de gamle kartoffelkasser med brænde og ikke længe efter er oliventræerne pyntet med lyskæder også.
I år havde vi ekstra travlt da jeg skulle opereres midt i november og jeg simpelthen var nødtil at have styr på det, så julen kan bliver lige som den plejer at være og at jeg kunne gøre de ting, som jeg plejer at gøre og holder så meget af.
Heldigvis gik operationen godt, jeg er lykkeligvis på den anden side af den nu og med beskeden om at den Meningeom jeg havde i min hjerne var en godartet tumor i grad 1, hvilket er den mildeste form. 
Jeg er så lettet, lykkelig og taknemmelig for at det er overstået.