Hjemmelavet påskeæg


Formen til små påskeæg er blevet indviet idag og er et hyggeligt projekt, som ikke kræver det store, ud over en rigtig god tålmodighed. Påskeæggene har jeg lavet i følgende rækkefølge:

- først smeltede jeg den hvide chokolade over vandbad 
- herefter kom jeg et tyndt men dækkende lag i formen. Jeg brugte 2 teskeer til dette. 
- formen kom i fryseren i kort tid.
- den hjemmelavede marcipan med citron blev trillet ud i meget små stykker og kom i formen
- det sidste lag chokolade på på
- formen kommer i fryseren i ca 15 min.


Efter den sidste tur i fryseren, kan æggene "vrikkes" ud af formen, den overskydende chokolade kan skæres væk med en skarp kniv. 


Fine små påskeæg med hjemmelavet marcipan uden sukker og hvid chokolade, lidt sundere.
HUSK: formen bliver bedre og bedre for hver gang den bruges og den må ALDRIG vaskes af i sulfo.