Sprøde knækbrød


Disse knækbrød burde vi altid have i huset. De er sprøde og smager dejligt, tilmed er de også sunde og gode for maven. 
Disse ingredienser blandes i en skål:
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl groft mandelmel
1 dl groft hvedeklid
2 dl fuldkorns speltmel
2 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 dl vand
1 dl rapsolie
Drysses evt. med Islandsk flagesalt

Dejen deles i 2 og rulles ud mellem 2 stk. bagepapir. Skæres i passende stykker med en pizzakniv og deles først efter endt bagning.
Bages ved 200 grader i 15-20 min., men hold øje med at det ikke bliver for mørkt. Jeg bager begge plader på en gang ved varmluft.
Køler af på bagepapir og en rist. Deles og kommes i en kagedåse.
Knækbrødet smager skønt med fx. humus, som med fordel kan laves i en stor portion og fryses ned i små beholdere. Når humusen er tøet op kan den drysses med lidt paprika og olivenolie.