Mere vinter og hyggelig genbrugstur hos Thomsons.dk

Jeg har længe haft brug for et skab til alt mit malergrej. Jeg synes at det er pænest når det ikke roder for meget. Da jeg jo har hang til gamle sager begyndte jeg at kikke efter et gammelt karlekammerskab hos Thomsons.dk. Det er en netbutik men der er åbent derude i Børkop om søndagen.
Jeg fant et meget fint blåt et og mit malergrej er flyttet på plads i det.
Det er fint indeni med mange kroge i toppen.
De har mange fine ting derude og jeg fandt også 3store glas, som skal bruges til mel og gryn i sommerhuset.

Lidt stemningsbilleder fra malerværkstedet. Jeg har noget med æsker og disse gamle cigarkasser er fundet hos Brugtvare Terminalen i Århus. De to øverste er hjembragt fra Den Dominikanske Republik. Papirfiguren er en Skammer og fundet hos en kunsthandler i Silkeborg.
Der er forår i luften og i vindueskarmen vokser et par chilliplanter flittigt og der er allerede frugter på.
Egentlig troede jeg ikke at disse planter kunne overvintrer og dyrkes fra år til år. Indtil jeg købte en havebog med Camilla Plum.
I februar såede jeg forskellige planter og en del er allerede komme op, bl.a. en ny sort pelagonia og artiskok.
Disse er nu plantet om i halve toiletruller som senere bare kan plantes direkte i jorden.
Og det er ikke første gang at jeg sår artiskokker men det er første år at jeg skal have dem ind og overvintrer. Det er spild af tid ikke at gøre det, da vinteren er for hård efterhånden.


Og det skønne forår og min ynglingstid er på trapperne. Det mærkede vi sidste weekend, men nu er kulden og sneen vendt tilbage. Dejligt at se ud på og dejligt at putte sig under et tæppe indenfor og med et glas varm kakao med skumfiduser, flødeskum og krymmel på toppen. Det er et hit her i huset.