Så er høsttiden startet



Her i haven er høsttiden startet.
Solen og varmen har resulteret i store mængder af frugt og bær.
Der er så mange lækre skovjordbær at vi ikke når at plukke og spise dem alle, heller ikke med Violas hjælp.
Hindbærsæsonen er i fuld gang og jeg plukker næsten dagligt pæne store portioner. Da hindbærene står i plantekasser er det vigtigt at vande mindst hver anden dag i denne sommerhede.
De bliver spist med lækker vaniljesoftice, brugt i muffens og resten kommer i fryseren.




For ca. en måned siden lavede jeg stikkelsbærgele af umodne bær, så der var kun omkring 500g. modne grønne stikkelsbær tilbage, de ligger nu i fryseren. Jeg har planer om at lave stikkelsbærmarmelade på et senere tidspunkt. 
De røde stikkelsbær er knap modne endnu.


Solbærene er snart plukket og har foreløbig givet lidt over 1,5 kilo. Disse er rengjort, nogle er pakket i 50 g poser og bliver dejlige i Cristian Bitz mysligrød til vinter og når Simone laver en af hendes lækre smoothies. Resten er i lidt større poser og skal bruges til solbærsyltetøj.