En tur til det nordfynske

Vi er i fuld gang med at ordne vores lille sommerhus.
Hele foråret og sommeren har vi malet inde i huset. Der er så godt som udskiftet alle træplader  indvendigt og det hele er malet 4 gange. Først spærregrunder og derefter højglans hvid.
Alt er malet,- vægge, lofter, indbygningsskabe og det næste bliver gulvet.
Vi opdagede at alle rum i det gamle af huset har trægulve og derfor skulle der heldigvis kun et nyt gulv på i stuen og soveværelset. Det er hurtigt overstået og huset er nu helt tømt for nu står det på gulvslibning, udjævning osv. så det er klart til et par omgange epoxy maling.
Derefter er det alle mulige lister der skal males og skrues på plads. MEN så kan vi også begynde at møblere og indrette. Det bliver skønt.


Stuegulvet er ved at blive lagt. Det var meget hårdt for det var årets varmeste dag og temperaturen blev målt til 33 grader. Samtidig var det fyldt med døgnfruer og de var overalt....


Soveværelsesgulvet var lidt lettere at gå til og der var knap så varmt.


3 steder i huset er der fine indbygningsskabe som vi gerne vil genbruge. De er nu malet og klar til brug. Lågerne skal også have 4 gange maling inden de er klar. 


Lille kik til vores genbo. De bruger det ikke så meget og der er et rigt dyreliv derovre. Måren må gerne blive derovre. Den havde taget bo på vores loft og slæbt hunde kødben med derop.


Dejligt at kunne plukke lidt hyben til senere brug. Jeg har nu lært at det er en fordel at skære hyben over inden de kommer i fryseren, da de er meget lettere at rengøre mens de er frosset.
Der skal helt sikkert laves hybenmarmelade og måske også hybensuppe som smager fantastisk med en lille sky af cr. Fraiche til.