Så, spire og prikle

Hvert eneste forår sår jeg mange forskellige frø og vores vindueskarme bliver fyldt op med plastikbøtter og gulvet med mini drivhuse.
Egentlig startede jeg i efteråret, hvor jeg såede nyhøstede hostafrø i 6 plastikbøtter. De blev placeret ude på terrassen hvor de kunne få lidt kulde og frost i nogle måneder. Sidst i februar blev de taget ind og stillet på gulvet i vores badeværelse. Der stod de varmt og mørkt indtil de første spirer viste sig, derefter kom de ind i vindueskarmen, hvor de kunne få lys. De vokser nu stille og roligt, - snart skal de prikles ud i små potter. Måske de kommer i små avispotter, lavet i min potmaker. 
I januar såede jeg peberfrugter og chilliplanter og de er nu kommet fint igang.
Sidste efterår tog jeg alle peberplanterne ind og forsøgte at overvintrer dem indenfor. Det betød at vi havde fine økologiske peberfrugter helt hen i december. Desværre fik planterne spindmider og jeg måtte smide dem ud. 
I weekenden bestilte jeg forskellige frø og de var med posten igår. Jeg har fundet et godt og billigt sted hvor jeg har bestilt denne gang. Kerneliv.dk 
I år vil jeg bl.a. forsøge mig med ananaskirsebær, pærermelon, mange forskellige tomatsorter, stauder og flere forskellige ærteblomster og meget andet.